2009. február 20., péntek


Végül ezeket az anygokat választottam a SAL hímzéshez. 28 countos nem tudom milyen márkájú anyag, és DMC 48-as fonal. 1 szállal, minden lukba öltve. Nagyon izgalmasnak találom ezt a miniben való hímzést, nincs is kedvem most "hagyományosan" bökögetni:-)


9 megjegyzés:

  1. Szép lesz! Még soha nem próbáltsm miniben hímezni. Nem túl fárasztó a szemednek? Bár, ugyanakkora lyukakat kell nézni így is.:)

    VálaszTörlés
  2. Nem fárasztó, ahogy mondod, luk- luk:-) Próbáld ki, annyira szupi csinálni, hogy hihetetlen! Neked nincs kedved a Beatrix Potter SAL-hoz? Rá szeretnélek beszélni:-)
    Nagyon szupi lenne ha te is beszállnál:-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi, nagyon aggódtam, hogy túl rózsaszín lesz:-) De nem is annyira:-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi, nagyon jólesik, hogy rá szeretnél beszélni, de időhiányban szenvedek.:) Azt a 12 LHN képet szeretném legközelebb kihímezni, amit lgutóbb rendeltem illetve a maradék időben varrni.:)

    VálaszTörlés
  5. Értem:-) Azok is nagyon szépek lesznek:-) A gyerkőcök mellett abszolút értem az időhiányt...:-) Majd legközelebb!!!

    VálaszTörlés
  6. Hu,az ilyen egyszerü halandó mint én csak kapkodom a fejem mi az a 28 countos meg DMC 48 de a végeredmény nagyon szép, nem irigyellek, inkább csodállom a tehetségeteket...

    VálaszTörlés
  7. Gabi,nem jött meg a kedved a keresztszemeshez?:-) Szívesen segítek, bár én is kezdőnek számítok:-) Nagyon jó nyugtató hatása van, és tök jó nézegetni a végeredményt...Nem olyan nehéz ám amilyennek tűnik:-)

    VálaszTörlés