2009. január 9., péntek


Életem első találkozása a varrógéppel:-) Nagyon készültem rá, anyukámnak van varrógépe, megkértem, hogy tanítson meg, nézett csak csodálkozva, gondolta 2 perc alatt úgyis elhagyom a terepet, miért is ne! Megvettem a vállfákat, natúr anyaggal voltak bevonva, gondoltam ha feldobom egy kicsit, még ajándéknak is jók lesznek. Anya megmutatta hogy kell nekiállni a dolognak, jelöltünk, vágtunk, aztán jött a gép... Az egyenes szakaszok még úgy ahogy sikerültek, -bár megjegyzem sokkal könnyebbnek nézett ki a dolog amikor csak néző voltam - az íves részeknél azonban megállt a tudomány! Hát annyira koncentráltam, hogy nagyon!!! Szenvedésemet látva az uram, közölte, hogy vesz nekem egy "kanyarvarrógépet", mire felcsillant a szemem, hogy olyan is van??? Sejthetitek a reakciót:-) Hát ez lett belőle:

3 megjegyzés:

 1. :))hihetetlen! Ma délelőtt rámoltam ki 2 nagy zacskó felesleges válfát (gyerekruhaméretűek)a szekrényekből és pont valamilyen ilyesmi megoldáson agyaltam.:D
  Amúgy sok sikert a bloghoz!:) Kíváncsian várom az alkotásaidat!
  Jaaa, és örülök, hogy felkerültem a bloglistádra!:)

  VálaszTörlés
 2. Szia!:-) Most rohantam egy kört a házban sikogatva, hogy valaki elolvasooootttt:-) nagyon tetszik a blogod, megmondom őszintén, fogalmam sem volt hogy mit kell csinálni, amikor elakadtam, megnéztem a tiédet, hogy mi hol is, van, szóval ötleteltem tőled:-)
  Szép estét!

  VálaszTörlés
 3. Ezek szerint már a sport is megvolt mára!;-)
  Nyugodtan nézelődj nálam!:)

  VálaszTörlés