2009. április 27., hétfő

Fotó gond

Egyszerűen nem tudok jó képeket csinálni. Pedig nem is rossz a gép. Ti hogyan szoktatok fotózni??? Földön? Vagy felakasztjátok??? Mit csináljak, hogy élvezhető képek szülessenek?

4 megjegyzés:

  1. Én a földre teszem, jó világos helyre. Aztán készítek egy halom fotót, pakolászok köré mindenfélét, több szögből próbálgatom. A gépen pedig szelektálok, hogy melyik lett haszálható.

    VálaszTörlés
  2. Jó kérdés... Mivel nekem elege nem elég jó a gépem, még nehezebb a dolgom. Szeretem, ha napsütésben fotózhatok, mindegy, hogy fektetve vagy állítva... így is úgy is szoktam. Viszont utána muszáj belenyúljak képszerkesztővel, hogy stimmeljenek a színek, a fény, a kontraszt - hiába, a gépem nem elég jó profi képekhez...

    VálaszTörlés
  3. Igen, lehet hogy az a baj, hogy nem elég képet készítek... Képszerkesztőt meg egyeltalán nem használok... Na de ez nekem eszembe se jutott, hogy azzal lehetne segíteni rajtuk. :-) Köszi lányok:-)

    VálaszTörlés
  4. Én akkor szeretek fényképezni, amikor besüt a nap a szobába, de nem közvetlenül az ablakhoz teszem a hímzést, hanem az ahhoz legközelebbi árnyékosabb helyre ... így van elég fény is, de a színek is élénkek maradnak, jól érvényesülnek! Remélem jól írtam le!
    Körítésnek, pedig virág... egy kis ez... egy kis az!!! :)))))

    VálaszTörlés