2009. március 31., kedd

Én is játszom Szarvasmicivel:-) Megmutatom milyenek voltunk a mi nagy napunkon. Igazán jól éreztük magunkat, nem görcsöltünk rá a nagy napra. Talán kicsit különlegesnek is mondható a történetünk, bár leht, hogy csak mi gondoljuk így. Márciusban találkoztam VELE, 5 hét múlva közölte, hogy feleségül szeretne venni. A válaszom : dehogy akarsz!!! AZtán két nap múlva még mindig így gondolta, amikor megnéztük a naptárat:-) szeptember 29 jó lesz? Nanááá:-)
A családom azt hitte megőrültünk, nálunk ez a ripsz-ropsz házasság nem volt "szokás", azt se tudták hogyan mondják meg a családnak:-) Nem akartunk nagy felhajtást, de aztán miután az apukám megnyugodott, azt mondta, ha már esküvő, akkor "igazi" legyen, majd ő diktálja a névsort, nem örültem neki, de nagyon jó volt így is, nem bántam meg.
A ruhám kölcsönzőből volt, és az első, amit felpróbáltam:-) Utána még rámpróbáltak néhányat, hogy biztos legyek a választásomban, de győzött az első. Jó volt benne lenni:-) Egy valamit sajnálok, mégpedig, azt hogy csak utána sikerült a fogyásom, jobban állt volna rajtam a ruha, ha akkor vagyok 7 kg-val kevesebb:-)











6 megjegyzés:

  1. Mi a titkod hogy 7 kg sikerült ledobni az esküvö óta? Nekem azóta csak jönnek és jönnek a kilók...Tényleg szép volt a ruhád és az ifju pár is.

    VálaszTörlés
  2. köszi:-) hát úgy látszik, hogy amikor nyugalom van körülöttem, akkor nem nagyon eszem, sztem a kaja dolog nálam pótcselekvés, pl ha boldogtalan, szomorú vagyok. általában fordítva szokott lenni ez:-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek voltatok!
    A csokrod nagyon különleges és szép:)

    VálaszTörlés
  4. Nocsak, hát itt van a "majdnemkopasz kismadár ;)" is :)

    Örülök, hogy itthon vagytok! És a BOLDOGSÁGTOK is külön ÖRÖM nekem. De ezt úgy is tudod :) Igaz?

    PUSZILLAK Benneteket!!!!

    VálaszTörlés
  5. gyönyörűek voltatok és egyet értek Miával:) gyönyörű volt a virág is:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi lányok, jó volt visszanézni a képeket:-)

    VálaszTörlés