2010. március 22., hétfő

Eltűntem

Kicsit eltűntem mostanában, igazából kedvem sem volt írni, amikor meg lett volna, akkor meg idő nem akadt. Most visszemelékezős napom van, ami lehetett volna jobb is, de csak magamnak köszönhetem, mint mindig... Pénteken elmegy Krisztián az öcsémmel, Mátéval Egyiptomba, én meg maradok. Persze volt választásom, de nem akaródzott felülni a repülőre. Akkor nem. Csak rágondoltam az utazásra és izzadt a tenyerem, a pulzusom meg az egekben volt. Hogy lehetek én így összerakva? Most már persze mennék, de már hely nincs. Hát így jártam. És kin töltöttem ki mérgemet? Hát persze, hogy Rajta.Végül is, én mondtam, hogy menjen el ráfér a pihenés, akkor meg mit pattogok most? Mondhatni ma igazi kis hisztérika voltam, amire nem vagyok túl büszke, azért is írom ide le, hogy méginkább szégyelljem magam. Csak mert megérdemlem. Ha ezt majd egy napon visszaolvasom, tudjam milyen voltam!!! Most csak úgy szimplán sajnálom magam. Majd legközelebb.

Azért történt egy csomó jó dolog is,elkészült a hálószobánk, kertészkedtünk, ültetgettünk ezt-azt, megkaptam a kertibútorgarnitúrát, amire annyira de annyira vágytam, még most sem tudok betellni vele...:-) Szépül az udvarunk, miután kikerült a 10 köbméternyi törmelék, ami igencsak rontotta a tájképet:-) Szóval, mindent összevetve, eredményes hónapot hagytunk a hátunk mögött, minden a helyén van.

Na és a lényeg, a hímzésekkel kissé hadilábon állok mostanság. Keretezőnél jártam, majd megmutatom a végeredményt, de annyira sötét van felénk ma, hogy nem akarok fotózni...Talán holnap.

4 megjegyzés:

 1. Eszement jó a blogod! :)
  Nem szoktál véletlenül olyan blog versenyekre is nevezni mint a www.blogverseny.info ? Tuti siker lennél :)
  Toma

  VálaszTörlés
 2. Su blog es hermoso, felicitaciones, un saludo desde Venezuela. Puede sugerirme un diccionario con el que pueda traducir con facilidad del castellano a su idioma. Buena semana, Ynés

  VálaszTörlés
 3. 林志伶-楊昌年-劉華美forever not marriage
  "百家姓(http://zh.wikisource.org/zh-hant/百家姓)"翻成英文wiki:http: //en.wikipedia.org/wiki/Hundred_Family_Surnames
  "阿彌陀佛(Volunteer)"說話的转折奌 A125829217(0097333505)note that
  MIT #
  台灣製產品MIT標章網站
  ... 【新聞】MIT精品館愈大愈好?經部考量坪效 New! 2010-05-05 【新聞】第2家MIT示範店 高雄多家量販爭取 New! 2010-04-24 經濟部成立產業輔導團、開設MIT生活館,幫助人民做生意,提升產業競爭力 New! 2010-04-20 ...
  www.mittw.org.tw - 54k - 庫存頁面 - 更多此站結果

  ~http://www.mocataipei.org.tw/_chinese/index.asp 台北當代藝術館
  ~
  鄔瑪·舒曼
  鄔瑪·舒曼,攝於2009年的坎城影展
  鄔瑪·舒曼,攝於2009年的坎城影展
  女演員
  原名 Uma Karuna Thurman
  英文名 Uma Thurman
  國籍 美國
  出生 1970年4 月29日 (1970-04-29) (39歲)
  美國麻薩諸塞州波士頓
  職業 演員
  語言 英語
  宗教信仰 佛教

  VálaszTörlés
 4. Hi, I like your blog soo much,
  I am from Brazil, I love craft...
  http://agulhaetricot.com
  http://agulhaetricot.blogspot.com

  VálaszTörlés