2009. november 18., szerda

Anglia

Hazatértünk Angliából tegnap éjjel, tesómat látogattuk meg. Nagyon jó újra itthon, annak ellenére, hogy bármikor oda tudnék költözni. Mindig jó ott, nyugodt, és tiszta, -itthon egy perc alatt 200 a vérnyomásom a sok bunkó türelmetlen embertől, de ez egy másik téma... Hogy hova a francba sietünk mi magyarok állandóan??? Ki érti ezt?
Az idő nagyjából jó volt, bár a londoni nap felét sajnos beárnyékolta az eső, de feltaláltuk magunkat így is:-) Most anya és apa is jöttek velünk, jó volt együtt lenni:-) A repülés fel és leszállás része számomra megszokhatatlan, de a MALÉV pilótái előtt kalapot emelek, hihetetlenünk ügyesek, eddigi legjobb repülésünk volt a mostani:-)
Pénteken megint továbbállunk néhány napra, az úticél most Bécs lesz, és nagyon várom már, mert az Adventi vásár már elkezdődött:-)

Hímzést sajnos most nem tudok mutatni, talán legközelebb.









4 megjegyzés:

  1. Biztosan jó lehetett, még sosem voltam Angliában, egyszer mindenképpen szeretnék majd eljutni. Ami itt Mo-n folyik azt én sem értem, pontosabban tudom, mi az oka, de ettől fogalmam sincs, miért jobb az embereknek, hogy folyton bántják a másikat.
    A mi pilótánk tegnap este elég csúnyán földhöz vágta a gépet, bár a felszállás még simán ment. Nem lehet minden pilótának egyszerre jó estéje. :)

    VálaszTörlés
  2. A miénk is lecsapta a gépet, de szerintem a baromi nagy köd miatt:-) Csak azt vettük észre, hogy egyszer csak ott voltak a jelzőfények, aztán már földet is értünk:-) Hát meglepődtünk, de ugyanekkora ködben köröztünk már egy órát London felett angol pilótával, szóval a mieink nagyon bátrak, és ezek szerint ügyesek is:-)Majdnem egyszerre landoltunk ám:-)

    VálaszTörlés
  3. Akkor még majdnem találkoztunk is kedd este? :)))

    VálaszTörlés
  4. Micsoda szuper képeket csináltál!!!! ;))))

    VálaszTörlés