2009. március 9., hétfő

Lehet, hogy megint szuper ügyesen rendeltem... A 1-2-3 Stitch oldaláról rendeltem a Home of a Needleworker Too, és az Always & Forever kiteket. Vagy csak magukat a mintákat? Rendelt már innen valaki? Jó lenne megtudnom mit is rendeltem, mert ha csak a mintákat, akkor rendelhetek újra... Oltári nagy marha lehetek, hogy nekem soha semmi nem elég egyértelmű...

5 megjegyzés:

  1. Hááát, LHN mintákat ritkán árulnak kitben, elég nagy valószínűséggel csak a mintát rendelted meg. Viszont mind a kettő nagyon jó választás, annyira szép színei vannak a Home of a Needleworker (too)-nak, nekem megvannak hozzá a fonalak is, csak még nem kezdtem bele.

    Gyorsan megnéztem neked, ez bizony csak a minta... tudom még neked ajánlani a sewandso.co.uk oldalt is, kicsit drágább, mint az amerikai, de ha úgyis megvámolják, akkor ugyanott vagy, és gyorsabban is itt van, nekem mindig egy héten belül megérkezett eddig, amit rendeltem, kivéve, ha épp nem volt készleten.

    Na jó, befejeztem. :-)))

    VálaszTörlés
  2. Bakker:-) Akkor jól elbénáztam:-) Na mindegy, akkor most nekiállok begyűjteni a fonalakat is, te hol vetted meg? Van még mit tanulnom,mit honnan kell rendelni, és miben mi van benne:-) Hát ilyen jótanácsokat bármikor szívesen fogadok Anita!:-) És ne gondold, hogy sokat írtál!!! Szép napot!!!

    VálaszTörlés
  3. Fonalakat rendelhetsz Szentpyr-nél is. Ha kell, akkor belinkelem Neked!

    VálaszTörlés
  4. A fonalakat én Ritától rendeltem anno (szentpyr), akkor még kedzvező volt az árfolyam és Rita árai is, most már nem annyira, kisebb volt a macera. Hogy éppen mit és honnan érdemes rendelni, az nagyon árfolyam függő. Én az amerikai rendeléstől ódzkodom egy kicsit, mert tartok nagyon a vámolástól és két-három hét mire megérkezik a csomag. DMC-t az ebay-ről rendeltem korábban, de annyira beraktároztam, hogy egy darabig most nem fog kelleni ilyesmi. A férjem nem is értette, hogy mi a csudának nekem ennyi fonal és főleg ennyi szín, mire fogom én ezt használni?! :)))) Szóval nekem az angol http://sewandso.co.uk oldalhoz húz a szívem, ha nem Rita. Korrektek gyorsak és nem túl drágák, na nincs épp a béka feneke alatt a forint. Esetleg kérdzed meg Ritát, hogy vannak-e ezek a színek most nála és ha igen, mennyiért, két napon belül megkapod, ha van nála készlet.
    Ha van még kérdésed, jelezd nyugodtan. :-)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok:-) Hát igen, az árfolyamtól én is kikészülök minden nap, engem is érint... de legalább nem lepődök meg egy egy áremelésen...
    Megnézem, Ritától már rendeltem is, de még úgyis ráér, mert a csomagomat kb 1 hónap múlva fogom megkapni:-( Az egyik még nincs is raktáron.

    VálaszTörlés