2009. március 3., kedd

Kikívánkozik belőlem, mert kicsit elszomorít... Remélem nem fogok senkit megbántani!!! Azt olvastam valahol, hogy ha valakinek szüksége egy mintára, ne is kérje, mert nem fogja megkapni, legalábbis tőle nem, cseréről sem lehet szó. Megértem az indokokat, amiket most nem szeretnék leírni. Viszont mélységesen elszomorít, hogy ennek ilyen nagyon hangot kell adni. Nekem nem jutna eszembe kérni, de kaptam már sokatoktól felajánlást amikor rákérdeztem, hogy ezt vagy azt a mintát hol lehet megvásárolni. Megköszöntem, és elfogadtam. És nem utolsó sorban, melegség öntötte el a szívemet, hogy vagyunk még ilyen KEDVES emberek, sokan!!! Nem arról van szó, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem... Biztosan én vagyok ennyire érzékeny, de úgy gondolom, hogy továbbra is át fogok adni mintákat bárkinek, aki szeretné. Ugyan nincs még nagy készletem, de ha velem önzetlenek az emberek, akkor én sem fogok másképpen cselekedni, márcsak azért sem, mert gyárilag vagyok ilyen... Szóval hiba, vagy sem, de leírtam... Szerintem igenis nagyon nagyon jó dolog jót tenni, legyen szó bármiről!!!!! Remélem nem sértettem meg senkit, nem volt célom....

8 megjegyzés:

  1. Eszállt amit az előbb írtam!:( A lényeg, hogy ne bosszantsd magad ezen. Vannak páran, akik rámennek erre a témára már jópár éve. Milyen mintát keresel? Hátha tudok segíteni, bár már 2 éve abbahagytam a gyűjtögetést, mert annyi minta összejött, hogy 100 év alatt sem érek a végére.;-)

    VálaszTörlés
  2. Nem kell ám semmi:-) De nagyon drága vagy:-) Nem mertem én kérni semmit eddig:-) Meghát megveszem ha kell, csak rossz volt ilyet olvasni:-( Viszont nemsokára megjön az újságom, majd megmutatom:-)

    VálaszTörlés
  3. kedves NÉVTELEN, sajnálom, hogy nem tudok válaszolni...

    VálaszTörlés
  4. Melyik újságot rendelted meg?

    VálaszTörlés
  5. hát sajnos ilyen előfordul:S
    csúnya dolog de ez van...
    ha kell vmi csak szólj, vagy szóljon, egítek ha tudok:)

    VálaszTörlés
  6. Ne aggódj ezen! A többség megosztja a mintáit, olyan még nem volt, hogy senki nem segített egy-egy minta ügyében...

    VálaszTörlés
  7. Aranyosak vagytok:-)
    Az újság egy angol kiadvány, a Cross Stitcher, már nagyon várom az első számot, be fogom mutatni, ha valakinek tetszik valami, csak szóljon!!!!
    Legyen szép napotok!!!

    VálaszTörlés