2009. március 17., kedd

Atyaég, micsoda nap:-)

Atyaég, micsoda nap:-) Pénteken elutazunk:-) Méghozzá jó melegbe, Egyipomba. Ez több okból is érdekes. Soha nem repültem még, betegesen rettegek, ennek ellenére, most foglaltuk le az utat. Nem akartunk mi menni sehova, de reggel rákérdeztem az uramra,(megjegyzem viccből) hogy nem megyünk el a Zöld Foki szigetekre? Azt mondja, hát nézzük meg, ennyiben is maradtunk, mivel ő ma Pestre ment. Kinyitottam a boltot, aztán gondoltam megnézem. Hely viszont ott már nincs, ahova elmentünk volna, fel is hívtam, hogy elmondjam neki, legalább nem kell gépre ülnöm:-) Erre azt mondja, akkor menjünk Egyiptomba, aztán csak pörögtek az események... Szóval pénteken fel kell szállnom egy repülőre... A kezeim jéghidegek, a pulzusom egyre magasabb... Nem tudom hogyan vonatkoztassak el a szörnyű világvége gondolataimtól...
Igazából ez az út már jócskán kijárt a férjemnek. Nem is tudom, hányszor ígértem meg neki, hogy most utoljára menjünk kocsival, lééééccciii, utána repülünk. Mindig csúnyán átveretem:-) Tavaly csak balul elsült utazásaink voltak, és ezt idén folytattuk is... Decemberben Erdélybe mentünk, 1 éjszakát sikerült is eltöltenünk Udvarhelyen,(olyan beteg lettem hogy haza kellett jönni) utána jött Ausztria, ahol ugye a kocsival volt gond... Most voltunk Varsóban, csodák csodájára, senkivel és semmivel nem történk baj,... A család és a barátok körberöhögtek minket az utóbbi 1 évben, annyi szarság történt a nyaralásokon.
Hát most majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre sok időm nincs parázni, talán jobb is így.

Van valaki, aki ennyi fél a repüléstől?

4 megjegyzés:

  1. én a közelébe sem merek menni a repülőgépnek, mert magától a gép látványától vagyok rosszul! ha néha ki kell mennem a repülőtérre végig gyomorgörcsöm van. eddig megúsztam, hogy repülnöm kelljen!:) Neked azért kellemes készülődést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nem mondom, hogy annyira félek a repüléstől, mint te, de azért tartok tőle. Én csütörtökön megyek Brüsszelbe, hajnalban oda, éjszaka vissza. Felemelő lesz, de már megtanultam lefoglani magam az úton.
    Biztosan jó ki utatok lesz, a repülés miatt meg ne aggódj, minden rendben lesz! Jó pihenést kívánok nektek, élvezzétek a meleget és a napsütést! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ne aggódj, nagyon szuper lesz meglátod, már többször repültem legutóbb Izraelbe. Egyiptom csodás választás, meleg, pálmafák, piramis...ezekre gondolj a repcsin.Remélem látunk majd képeket a blogon az útrol. Mi hétfön indulunk egy hétre a Bakonyba, a gyarek miatt még nem merek messzire menni. Jó utat Nektek.

    VálaszTörlés
  4. Köszi a bíztatást lányok, remélem kibírom... Mindenesetre a jól bevált dupla Jagermeister most is kelleni fog. Izgulok már nagyooon, beszámoló pedig mindenképpen lesz majd:-)

    VálaszTörlés