2009. május 28., csütörtök

Utazunk, segítsetek:-)

Hétfőn ismét repülünk... Nem is tudom, vegyesek az érzelmeim, de kezdek megint izgulni:-( Öcsikémet látogatjuk meg Angliában, Londontól 80 km-re dolgozik szakácsként. Nagyon nem várom ezt a repülést... Viszont, ha már ott leszünk..., - ha valaki tud Londonban egy jó kis "fonalboltot", akkor kérem, hogy segítsen nekem. Hova lenne érdemes benézni?

Tralala

Elkészültem!!!:-) Nagy nehezen, mert a vége már igencsak nehezemre esett... Nade elkészültem!
Márti látta először, mert nem voltam biztos a keretben, de ő áldását adta rá:-) A fotó megint nem az igazi, pedig most már kimentem a kertbe, de csak ennyire futotta:-)

Tralala: Maison aux oiseaux
Atalie, és Dmc fonalakkal.

2009. május 27., szerda

Eperke

Még egy utolsó kép az eperlekvárokról:-) Nem megy nekem ez a fényképezés...


2009. május 25., hétfő

Eper:-)


Hát alkotói válság van, vagy mi a szösz... Nem fogtam tűt vagy egy hete, és mivel ma már igencsak untam a tétlenséget, godoltam legyen eperlekvár:-) 9 kiló epret vettem, aztán nekiláttam, sikerült is, egy kis anyai segítséggel:-) Fincsi is, szép is:-) Meg is mutatom, mert nem bírtam ki, hogy ne vigyek belőle Andi barátnőmnek.
Holnap csinálok a többiről rendes képeket, mert ez valami szörnyűűűű. Megkértem az Uramat, hogy kattintson gyorsan néhányat géppel. Olyan nagy szakértelemmel állítgatott mindent, hogy nagy meglepetés ért, amikor megnéztem a végeredményt, gondoltam ennyire szar képet én is tudok ám csinálni, valamivel gyorsabban is:-) Hát mi egy ilyen család vagyunk:-)


2009. május 6., szerda

Tralala

Ez most az egyik kedvenc:-) Francia oldalról rendeltem, meg is szenvedtem vele, de sikerült!!! Rendeltem mást is, de azt majd később mutatom. Hibáztam mindjárt az elején, a kéket és a rózsaszínt véletlenül felcseréltem, és úgy is hagytam, legalább lesz okom mégegyszer elkészíteni:-)

Alig alig haladok... Pedig imádom hímezni, de most annyi mindennek el vagyok maradva, hogy azt se tudom mikor melyikbe bökjek. :-)

Festegettem


Festettem, most először, ezek sikerültek:-) Legközelebb már tudom hogyan kell csinálni, mert most csak sötét árnyalatok születtek.
Nem nagyon volt időm, ezért nem is próbálkoztam tovább, de elsőre nem rossz. Élőben nagyon szépek:-)